Stephane Batoux pleacă de la conducerea Albalact, după preluarea companiei de către Lactalis

Stephane Batoux pleacă de la conducerea Albalact, după preluarea companiei de către Lactalis
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2017

Stephane Batoux s-a alăturat echipei de management a Albalact, ca director general, în iunie 2014. El prelua, astfel, planurile de dezvoltare ale companiei de la Raul Ciurtin, la acea vreme președintele Consiliului de Administrație, care, timp de câțiva ani, condusese Albalact și din funcția de director general.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În toamnă, Albalact a numit un nou Consiliu de Administrație după preluarea sa de către grupul francez Lactalis, președintele interimar al acestuia urmând să fie spaniolul Aurelio Antuña Rodriguez, care a fost responsabil pentru activitatea companiei cumpărătoare în Europa Centrală și Balcani.

Stephane Batoux va mai conduce Albalact până la sfârșitul lunii Martie, când Lactalis va anunța noul director general al companiei.

Ce planuri are gigantul francez Lactalis după preluarea Albalact CITEȘTE ȘI Ce planuri are gigantul francez Lactalis după preluarea Albalact

Francezii de la Lactalis au preluat controlul la firma Albalact (ALBZ) pentru care au plătit - în oferta publică încheiată la 14 septembrie - 324,98 milioane lei (73,07 milioane euro) și unde au achiziționat 94,80% din titluri. 

viewscnt
Afla mai multe despre
albalact
zuzu
bvb
lactalis
bursa
asf
raul ciurtin