Porsche Finance Group România a înregistrat o creștere cu 23% a numărului de contracte noi în 2016

Porsche Finance Group România a înregistrat o creștere cu 23% a numărului de contracte noi în 2016
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 feb 2017

Cele cinci companii din cadrul Porsche Finance Group România, care furnizează soluții complete de mobilitate clienților mărcilor Volkswagen, au încheiat anul trecut cu peste 50.000 de contracte noi, în creștere cu 23% comparativ cu anul precedent, a anunțat joi grupul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Am câștigat clienți noi și am reușit în același timp să consolidăm parteneriatele existente cu clienții curenți. Am înregistrat creșteri pe toate liniile de business”, a declarat directorul general al Porsche Finance Group România, David Gedlička, scrie News.ro.

Grupul consideră că anul 2016 a fost unul ”stabil și pozitiv”.

Cea mai mare creștere față de anul anterior a fost înregistrată de Porsche Asigurări, care a înregistrat în anul 2016 un avans cu 33% al numărului de contracte noi de asigurare CASCO, ajungând la un portofoliu de 14.883 de contracte.

De asemenea, Porsche Bank România avea, la finalul lui 2016, cu 25% mai multe contracte noi de credit auto încheiate decât în anul 2015, ajungând la o creștere de peste 14% a portofoliului total de contracte în anul 2016, cea mai mare din cadrul grupului.

Porsche Broker de Asigurare, compania din cadrul Porsche Finance Group care intermediază asigurări CASCO și RCA, a încheiat cu 24% mai multe contracte în 2016 decât în 2015 și a atins un portofoliu de 55.533 contracte.

EXCLUSIV Lista scurtă pentru CA al CEC - Negrițoiu, Isar și Ghețea. Magdalena Manea, fost director FGDB, pe prima poziție CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Lista scurtă pentru CA al CEC - Negrițoiu, Isar și Ghețea. Magdalena Manea, fost director FGDB, pe prima poziție

Porsche Mobility, compania care oferă servicii de management de flote, leasing operațional și alte soluții de mobilitate, avea, la 31 decembrie 2016, un portofoliu total de 7.751 contracte, dintre care 4.340 au fost încheiate în același an, cu 23% mai mult decât în 2015.

Pentru Porsche Leasing România, anul 2016 a adus o creștere de 15% a numărului de contracte noi de leasing financiar. Compania a atins un total de 18.809 de contracte la 31 decembrie 2016.

Porsche Finance Group este furnizor de soluții complete și eficiente de mobilitate pentru clienții mărcilor concernului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN și Das Weltauto. Grupul este prezent pe piața românească din 1999 și include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility și Porsche Asigurări.

Porsche Finance Group este filiala românească a Porsche Bank AG, subsidiară a Porsche Holding. 

viewscnt
Afla mai multe despre
porsche finance group