Profitul Goldman Sachs a crescut de aproape patru ori în T4, susținut de operațiunile de trading

Profitul Goldman Sachs a crescut de aproape patru ori în T4, susținut de operațiunile de trading
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 ian 2017

Profitul Goldman Sachs a crescut de aproape patru ori în trimestrul patru, la 2,15 miliarde de dolari, susținut de operațiunile de trading, după victoria lui Donald Trump în alegerile pentru președinția SUA, la fel ca în cazul celorlalte mari bănci americane, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În aceeași perioadă a anului 2015, Goldman Sachs a obținut un profit net de 574 de miliarde de dolari, în condițiile în care banca a încheiat atunci un acord de 5 miliarde de dolari pentru închiderea unei investigații, scrie News.ro.

Veniturile totale ale băncii au urcat de la ,7,27 miliarde de dolari în urmă cu un an la 8,17 miliarde de dolari. Analiștii anticipau venituri de 7,72 miliarde de dolari.

Veniturile din tranzacții cu obligațiuni cu venituri fixe, valută și mărfuri au avansat cu 78,3%, la 2 miliarde de dolari.

Anghel, BVB: Fondul suveran al României ar putea finanța primele proiecte în 2018, fără a afecta deficitul bugetar CITEȘTE ȘI Anghel, BVB: Fondul suveran al României ar putea finanța primele proiecte în 2018, fără a afecta deficitul bugetar

Morgan Stanley, principala bancă concurentă a Goldman Sachs, a crescut în aceeași perioadă cu 173%.

viewscnt
Afla mai multe despre
goldman sachs