TransferGo a dublat transferurile de bani intermediate către România, depășind 100 milioane de euro

TransferGo a dublat transferurile de bani intermediate către România, depășind 100 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 ian 2019

TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide, a facilitat, în 2018, transferuri în valoare totală de peste 1,25 de miliarde de euro la nivel global, iar românii au transferat în țară peste 100.000.000 de euro, dublu față de anul precedent. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

TransferGo a înregistrat, în 2018, o creștere de 100% la nivel global și local, din punct de vedere al numărului de tranzacții, dar și al totalului volumelor tranzacționate.

ROPEPCA: Statul român va încasa impozite mai reduse cu 30-60% după OUG 114. Investițiile se vor reduce cu 50%. Companiile petroliere nu mai angajează CITEȘTE ȘI ROPEPCA: Statul român va încasa impozite mai reduse cu 30-60% după OUG 114. Investițiile se vor reduce cu 50%. Companiile petroliere nu mai angajează

Peste 300.000 de transferuri au fost operate către România prin intermediul companiei în 2018. Cele mai multe tranzacții au fost efectuate prin intermediul aplicației mobile, România fiind țara cu cea mai mare rată de utilizare, de peste 80%.

Anul trecut, TransferGo și-a extins portofoliul cu un serviciu internațional de transfer – TransferGo Gratuit, care permite tranzacții cu comision 0, la un curs intermediar, în termen de trei zile lucrătoare, potrivit companiei.

La nivel global, compania a înregistrat 900.000 de utilizatori, operând un total de 3 milioane de transferuri, în 48 de țări.

Compania a fost înființată în 2012 de patru fondatori de origine lituaniană, iar sediul central se află în Londra, Marea Britanie. În prezent, compania are birouri și în Vilnius, Berlin, Istanbul și Varșovia.

TransferGo oferă transfer de bani la nivel internațional între 48 de țări din întreaga lume. 

viewscnt
Afla mai multe despre
transfergo
bani