TransferGo lansează servicii de transfer de bani între România și Spania

TransferGo lansează servicii de transfer de bani între România și Spania
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mar 2018

Compania de transferuri online internaționale rapide TransferGo își extinde portofoliul de servicii, introducând transferuri de bani între România și Spania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform ultimuluui studiu realizat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni în anul 2017, 900.000 cetățeni români sunt înregistrați oficial în Spania, fiind a doua cea mai mare comunitate de români din străinătate. 

Tarom a lansat serviciul de autofacturare pentru clienții care cumpără bilete de pe site-ul companiei CITEȘTE ȘI Tarom a lansat serviciul de autofacturare pentru clienții care cumpără bilete de pe site-ul companiei

Astfel, clienții TransferGo pot efectua transferuri către și dinspre Spania, cu comisioane fixe, indiferent de suma transferată.

„După ce în 2017 ne-am extins rețeaua la 46 de țări la nivel global, ne bucurăm să continuăm această etapă importantă în evoluția TransferGo cu deschiderea coridorului Spania-România. Suntem încrezători că facilitarea celor mai rapide și avantajoase transferuri între România și Spania le va fi utilă tuturor celor care își doresc să vină în ajutorul celor dragi aflați peste hotare. Vom continua să investim în dezvoltarea serviciilor și simplificarea procesului de transfer online pentru toți clienții noștri, precum și la extinderea acestora”, a declarat Marius Nedelcu, Country Manager TransferGo România.

Anul trecut, românii au trimis peste 57 milioane de euro prin intermediul TransferGo.

TransferGo oferă servicii pentru persoane fizice, dar și pentru companii. Serviciul are 400.000 de clienți, ajungând la 2 milioane de transferuri internaționale.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
transfergo
transfer de bani
spania