UniCredit vinde active în Germania

UniCredit vinde active în Germania
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 sep 2020

UniCredit SpA caută să-și vândă operațiunile de leasing din Germania și o divizie locală de investiții în sectorul imobiliar, au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, ceea ce ar marca un nou pas al grupului bancar italian în politica sa de vânzare de active, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Operațiunile de leasing din Germania ale UniCredit, care furnizează finanțare pentru bunuri de capital, cum ar fi utilajele, sunt estimate la aproximativ 500 milioane de euro, au precizat sursele, scrie Agerpres.

DECIZIE Guvernul, obligat de opoziție să majoreze pensiile cu 40%, în ciuda avertismentului că deficitul va urca la 11%. Cresc și fondurile pentru primării și pentru Catedrala Neamului. Executivul e lăsat să se împrumute în acest scop CITEȘTE ȘI DECIZIE Guvernul, obligat de opoziție să majoreze pensiile cu 40%, în ciuda avertismentului că deficitul va urca la 11%. Cresc și fondurile pentru primării și pentru Catedrala Neamului. Executivul e lăsat să se împrumute în acest scop

Un reprezentant al UniCredit din Germania nu a dorit să comenteze informația.

UniCredit a finalizat cu succes procesul de restructurare sub conducerea directorului general Jean Pierre Mustier, vânzând active de miliarde de euro, pentru a-și spori soliditatea financiară și a-și curăța bilanțul.

Recent, UniCredit a încheiat un parteneriat cu Deutsche Leasing și Deutsche Anlagen Leasing pentru a oferi servicii de leasing în Germania.

De asemenea, UniCredit va demara săptămâna viitoare vânzarea WealthCap, o afacere care oferă clienților oportunități de investiții în sectorul imobiliar. Valoarea de antrepriză a WealthCap este estimată la aproximativ 150-200 de milioane de euro, susțin sursele.

viewscnt
Afla mai multe despre
unicredit
germania