Wall Street: Recorduri pentru Dow Jones și S&P 500

Wall Street: Recorduri pentru Dow Jones și S&P 500
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 oct 2021

Bursa din New York a încheiat luni cu noi recorduri, împinsă din spate de o serie de rezultate ale companiilor care au sedus investitorii, plasând pentru o vreme macroeconomia pe plan secund, potrivit AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dow Jones a terminat cu un nou record, după cel de vineri, la 35.741,15 puncte, în creștere cu 0,18%, scrie Hotnews.ro.

Platforme de comerț electronic pe care poți să-ți construiești afacerea online CITEȘTE ȘI Platforme de comerț electronic pe care poți să-ți construiești afacerea online

S&P a atins, de asemenea, un vârf la 4.566,48 puncte, în creștere cu 0,47%, în timp ce Nasdaq-ul a închis și el în verde, avansând cu 0,90%, la 15.226,70 puncte.

„Întotdeauna sfătuim investitorii să se concentreze asupra sezonului de câștiguri”, a declarat Sam Stovall, șeful strategiei de investiții la CFRA.

Cele mai mari amenințări informatice pentru companii CITEȘTE ȘI Cele mai mari amenințări informatice pentru companii

„Acesta este, în mod normal, când piața are cele mai bune performanțe”, a continuat el, „deoarece companiile controlează fluxul de reclame, mai degrabă decât alte informații, care sunt adesea negative”.

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
actiuni
bursa