Firma de avocatură Stratulat Albulescu a asistat SIBS cu privire la achiziția companiilor Wirecard din România

Firma de avocatură Stratulat Albulescu a asistat SIBS cu privire la achiziția companiilor Wirecard din România
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 1 oct 2020

Stratulat Albulescu a acordat asistență juridică SIBS, un important procesator de plăți activ pe piețele din Europa și Africa, cu privire la achiziția companiilor Wirecard în România, și anume Wirecard România (anterior Provus Service Provider), Romcard și Supercard Solutions & Services. În acelasi timp, SIBS a achiziționat și sucursala înființată de Wirecard România în Republica Moldova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Stratulat Albulescu a fost principalul consultant juridic al SIBS în cadrul tranzacției și a lucrat împreună cu firme de avocatură de top din Germania și Republica Moldova referitor la aspecte juridice specifice acestor jurisdicții.

AmRest, compania care a adus Burger King în România, anunță că, odată cu deschiderea a trei noi restaurante în septembrie, și-a dublat business-ul în doar trei săptămâni și vrea să se extindă CITEȘTE ȘI AmRest, compania care a adus Burger King în România, anunță că, odată cu deschiderea a trei noi restaurante în septembrie, și-a dublat business-ul în doar trei săptămâni și vrea să se extindă

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Silviu Stratulat (Managing Partner) și Octav Stan (Counsel) și a inclus un număr mare de avocați care au oferit asistență juridică atât cu privire la analiza de tip “due diligence” juridic realizată pentru cumpărător, cât și cu privire la documentele tranzacției.

Domnul Hélder Neves, CFO al grupului SIBS, a declarat: „Ne bucurăm să intrăm pe piața din România prin intermediul acestei achiziții importante, care marchează începutul unei noi etape de dezvoltare în regiunea CEE pentru SIBS, unul dintre cei mai importanți jucători europeni pe piața de plăți. Stratulat Albulescu a fost alături de noi în calitate de consultant juridic principal în cadrul acestui proiect complex de M&A. Echipa lor dedicată ne-a îndeplinit toate așteptările și contribuția lor a fost esențială pentru finalizarea cu success a tranzacției, mai ales având în vedere intervalul de timp foarte scurt.”

De asemenea, Silviu Stratulat, Managing Partner Stratulat Albulescu a declarat: „Suntem încântați de colaborarea cu echipa SIBS pe acest proiect. Am fost profund impresionați de expertiza și profesionalismul lor. Cu siguranță, prezența SIBS în România va aduce un plus de valoare pe piața serviciilor de plăți.”

Octav Stan, Counsel, a adăugat: „Suntem foarte încântați ca am putut contribui la finalizarea cu succes a acestei tranzacții. Dorim să ne exprimăm recunoștința față de SIBS pentru că ne-a încredințat acest proiect important.”

viewscnt
Afla mai multe despre
stratulat albulescu
wirecard