Firma de avocatură Stratulat Albulescu își extinde practica de M&A prin cooptarea lui Octav Stan în poziția de Counsel

Firma de avocatură Stratulat Albulescu își extinde practica de M&A prin cooptarea lui Octav Stan în poziția de Counsel
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 iun 2020

Stratulat Albulescu a anunțat cooptarea lui Octav Stan în calitate de Counsel în cadrul departamentului de M&A / Corporate. Octav are o experiență semnificativă în arii de practică precum fuziuni și achiziții, drept societar, drept comercial și insolvență, precum și în proiecte vizând piața de capital, achizitii publice și litigii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Octav s-a specializat în tranzacții de M&A, acordând asistență juridică atât de partea cumpărătorilor, cât și a vânzătorilor, și are experiență deosebită în proiecte de transferuri de actiuni si părți sociale, transferuri de active, reorganizări și joint ventures, pentru clienți din sectoare precum retail, tehnologie, automotive și energie. Înainte de a se alătura echipei Stratulat Albulescu, Octav a lucrat peste 10 ani în cadrul unor firme de avocatură internaționale de renume, având inclusiv poziția de Counsel în departamentul de Corporate/ M&A al Dentons.

“Practica de M&A reprezintă unul dintre punctele forte ale firmei Stratulat Albulescu, iar cooptarea lui Octav Stan demonstrează angajamentul nostru continuu de a investi în această arie de practică. Octav este un avocat reputat, pe care îl cunoaștem de multă vreme și ale cărui rezultate în proiecte de M&A completează perfect practica noastră puternică de Fuziuni și Achiziții”, a declarat Silviu Stratulat, Managing Partner Stratulat Albulescu.

Cooptarea lui Octav Stan face parte din obiectivul firmei de a-și consolida și diversifica în continuare practica de Fuziuni și Achiziții, precum și de a oferi clienților servicii juridice de cea mai înaltă calitate în acest domeniu.

Recent, echipei Stratulat Albulescu s-a alăturat și Alexandru Gojnea în calitate de avocat colaborator în cadrul departamentului de fuziuni și achiziții. Alexandru a lucrat anterior în cadrul unei firme de avocatură de renume din România, iar în prezent se concentreaza pe fuziuni și achiziții, proiecte de drept societar și comercial, în special pentru clienți din domeniul tehnologiei.

“Echipa noastră de M&A a avut un an de success, acordând asistență juridică în cadrul multor tranzacții importante atât din România, cât și din regiune, și ne așteptăm ca acest lucru să continue și în următorii ani. Suntem încântați să-i avem alături pe Octav și pe Alexandru pentru a consolida și mai mult echipa și a contribui la dezvoltarea practicii de M&A”, a concluzionat Silviu Stratulat.

viewscnt
Afla mai multe despre
stratulat
albulescu