FOTO The Access Group a ales România ca Global Operations Center EMEA

FOTO The Access Group a ales România ca Global Operations Center EMEA
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mar 2023

Compania britanică The Access Group, jucător pe piața de software din Regatul Unit, a ales România ca Global Operations Center EMEA, deschizând la Timișoara, în clădirea United Business Center din Iulius Town, un spațiu de 4.220 metri pătrați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

The Access Group este prezent în orașul din vestul României din anul 2019, după achiziționarea firmei Intelligent Software Systems (ISS), fondată în 2005. 

FOTO Arabesque a lansat în România, cu un nou magazin MatHaus, cea mai mare platformă logistică CITEȘTE ȘI FOTO Arabesque a lansat în România, cu un nou magazin MatHaus, cea mai mare platformă logistică

În Global Operation Center-ul din United Business Center lucrează peste 400 de angajați, compania planificând dublarea numărului de salariați până la finalul acestui an. 

The Access Group este furnizor de business management software pentru organizații din Marea Britanie, Irlanda și regiunea Asia Pacific.

FOTO The Access Group a ales România ca Global Operations Center EMEA

viewscnt
Afla mai multe despre
timisoara
access