GEFCO România are un nou Director General

GEFCO România are un nou Director General
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2020

GEFCO Group, furnizor de soluții multimodale pentru lanțurile de aprovizionare și în logistica automobilelor, l-a numit pe Bogdan Ioniță la conducerea operațiunilor locale după o experiență de 14 ani în cadrul companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Bogdan Ioniță și-a început cariera în domeniul logistic în 2001. În 2006, s-a alăturat echipei GEFCO ca director al departamentului Air&Sea. Pe măsură ce a dobândit mai multă experiență în cadrul companiei,  a preluat gestionarea activităților Overland (Rutier și Feroviar) & Contract Logistics. Anul 2014 a însemnat numirea în funcția de  Director Overland & Contract Logistics pentru GEFCO, în Cehia, iar la scurt timp după, atribuțiile sale acopereau clusterul Cehia - Slovacia.

FOTO Renault Megane eVision, crossover sau hatchback electric? „Am încălcat regulile, acesta este doar începutul” CITEȘTE ȘI FOTO Renault Megane eVision, crossover sau hatchback electric? „Am încălcat regulile, acesta este doar începutul”

La începutul lunii septembrie 2020 s-a întors în România și a devenit directorul general al filialei din țară.

Prezent în 47 de țări, cu o rețea globală integrată, GEFCO deservește 300 de destinații în întreaga lume. În 2019, Grupul a generat venituri de 4,7 miliarde euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
gefco
bogdan ionita