20 de milioane de hotspoturi Wi-Fi din toată lumea, disponibile gratuit

20 de milioane de hotspoturi Wi-Fi din toată lumea, disponibile gratuit
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 27 iul 2016

Conexiunea la internet a devenit o cerință obligatorie pentru orice smartphone. Fără internet, majoritatea serviciilor și aplicațiilor mobile nu pot funcționa. Dincolo de conexiunile mobile, wireless-ul rămâne soluția elegantă de conectare, fără grija unor costuri suplimentare – așadar, cel puțin momentan,  cea mai viabilă metodă de conectare la internet. Gratuită și suficient de rapidă, în cele mai multe cazuri, aceasta oferă și avantajul unui consum mai mic de energie comparativ cu traficul de date, al cărui modul radio are un impact mai mare asupra autonomiei dispozitivului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din acest punct de vedere, abonații Telekom Romania sunt răsfățați. Au la dispoziție peste 20 de milioane de hotspot-uri, atât în țară, la munte, la mare și în orașe, cât și în afara țării.

Telekom Romania a încheiat un parteneriat cu furnizorul internațional de wireless Fon, prin intermediul căruia clienții companiei au acces la o vastă rețea de hotspot-uri din toată lumea.

Soluția oferită se poate dovedi extrem de practică, nu doar în țară, cât mai ales în străinătate, unde se pot folosi gratuit aceste hotspot-uri wireless, în loc să se plătească taxe de roaming pentru traficul de date.

(P) Telekom Romania susține cea de-a doua ediție a Maratonului Internațional Brașov, primul din România cu un traseu dintr-o singură tură CITEȘTE ȘI (P) Telekom Romania susține cea de-a doua ediție a Maratonului Internațional Brașov, primul din România cu un traseu dintr-o singură tură

Configurarea și folosirea serviciului sunt extrem de simple. Pe telekom.ro, în My Account, se activează serviciul Fon din secțiunea ”Administrare servicii”. Contul este creat instant, iar datele de logare pot fi găsite în pagina ”Administrare Fon”.

Accesarea hotspot-urilor se face prin intermediul aplicației Fon Romania, care se folosește cu datele de logare disponibile în My Account, pe telekom.ro. Aplicația va detecta hotspot-urile disponible și se va conecta automat, utilizatorul nefiind nevoit să gestioneze manual conexiuni wireless și parole.

Serviciul le oferă celor care dețin un abonament de internet fix la Telekom Romania acces la peste 20 de milioane de hotspot-uri din întreaga lume. Harta cu toate hotspot-urile disponibile poate fi consultată pe fon.com/maps, iar toate informațiile despre această facilitate pot fi găsite la adresa telekom.ro/fon.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom
wifi
fon
hotspot