Afaceri în creștere pentru Htss. Compania caută angajați și vrea să lanseze farmacia viitorului

Afaceri în creștere pentru Htss. Compania caută angajați și vrea să lanseze farmacia viitorului

Valentin Preda, Chief Retail Officer htss

Profit.ro
Profit.ro
scris 8 feb 2023

High-Tech Systems & Software (htss), companie specializată în furnizarea de servicii software de business, a încheiat anul 2022 cu afaceri de 32,1 de milioane de euro, în creștere cu 16% față de 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Pentru acest an, htss estimează afaceri de 40 de milioane de euro.

Compania de IT SoftServe, fondată în Ucraina, printre cele mai mari companii de tehnologie din Europa de Est, se extinde puternic în România și caută angajați CITEȘTE ȘI Compania de IT SoftServe, fondată în Ucraina, printre cele mai mari companii de tehnologie din Europa de Est, se extinde puternic în România și caută angajați

Cu circa 1.000 de clienți în 11 țări, htss dezvoltă produse software de business pentru companii din industrii precum healthcare, retail, logistică sau financiar, având în România pe segmentul soluțiilor software pentru farmacii o cotă de 38%. 

„Ne dorim să trecem de la statutul de furnizor de POS la cel de farmacie a viitorului, îmbinând tehnologia proprie cu diverse alte inovații care includ recunoaștere facială, vending machines, dispensing machines, iBeacons și afișaje digitale care să stimuleze personalizarea la POS, precum și integrarea între POS și alte surse de date despre clienți, pentru a impulsiona cross-selling-ul”, afirmă Valentin Preda, Chief Retail Officer htss.

Compania pregătește și noi angajări care să susțină eforturile privind dezvoltarea internațională.

„În 2021, grupul htss era format dintr-o echipă de 400 de specialiști. Până la finalul acestui an ne-am propus să creștem cu 50%, până la 600 de angajați. Așadar, departamentul nostru de resurse umane este în continuă căutare de programatori IT.

Ne uităm atât după specialiști cu experiență, cât și după programatori aflați în primii ani ai carierei. În funcție de nivelul de pregătire, viitorii noștri colegi vor beneficia de programe speciale de training, în cadrul propriei noastre academii IT, cu ajutorul căreia ne asigurăm că echipa noastră asimilează tehnologiile emergente precum Inteligența Artificială sau Machine Learning, tehnologii pe care le folosim în dezvoltarea produselor proprii”, adaugă Valentin Preda.

viewscnt
Afla mai multe despre
htss
software