Afaceri în creștere pentru Team First Software

Afaceri în creștere pentru Team First Software

Nicu Sorodoc, CEO Team First Software

Profit.ro
Profit.ro
scris 31 ian 2023

Team First Software, companie românească de software cu 18 ani experiență în soluțiile ERP, a încheiat anul 2022 cu 930.000 de euro cifră de afaceri, în creștere cu 35% față de anul anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Performanța în afaceri obținută s-a bazat pe creșterea cererii de soluții software de tip ERP, cât și pe lansarea de noi funcționalități.

Furnizorul de sisteme ERP Alfa Software și-a crescut cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Furnizorul de sisteme ERP Alfa Software și-a crescut cifra de afaceri

”Creșterea echipei cu oameni bine pregătiți și investițiile în Data Center-ul propriu vin în susținerea strategiei de business, respectiv continuarea investițiilor în soluții noi. Cei mai mulți clienți provin din industriile retail, producție, distribuție și servicii”, a declarat Nicu Sorodoc, CEO Team First Software.

Pentru 2023, obiectivul financiar al Team First Software vizează o creștere de cel puțin 25% a cifrei de afaceri. Totodată, compania își va concentra resursele pe susținerea clienților în depășirea noilor cerințe legislative, precum raportarea în format SAF-T și facturarea electronică.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
team first software
erp