Amazon lansează o nouă versiune de Kindle Oasis

Amazon lansează o nouă versiune de Kindle Oasis
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 iun 2019

Noua versiune a ebook reader-ului de top de la Amazon permite acum reglarea culorii.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Amazon a anunțat o nouă versiune de Kindle Oasis, care este și primul ebook reader din portofoliul companiei ce oferă opțiunea reglării culorii.

Alături de luminozitate, utilizatorii pot acum regla și tonalitatea, optând între o imagine mai albă și mai rece sau una mai caldă și mai apropiată de paginile cărților fizice.

Noua opțiune poate fi reglată atât manual, cât și automat. Utilizatorul poate alege un anumit interval în care ecranul să treacă automat la o tonalitate mai caldă sau poate bifa opțiunea activării acesteia între apusul și răsăritul soarelui.

Harry Potter: Wizards Unite va fi lansat pe 21 iunie CITEȘTE ȘI Harry Potter: Wizards Unite va fi lansat pe 21 iunie

Oasis nu este primul ebook reader de pe piață care oferă această opțiune, ce există pe produsele Kobo de mai mult timp, ci doar primul din portofoliul Amazon.

Prin noua facilitate, gigantul american încearcă să-și diferențieze ebook reader-ul de top de cel din clasa de mijloc, Kindle Paperwhite, care a câștigat mai multe opțiuni în ultima vreme, ce-l fac mai atrăgător inclusiv în raport cu prețul mai mic.

Noul Oasis se laudă și cu o nouă versiune a tehnologiei e-Ink. Amazon nu intră în detalii aici, ci se limitează la a spune că întoarcerea paginilor se va face mai rapid.

În rest, noul Oasis arară și are aceleași dotări tehnice ca și cel din 2017, inclusiv ecranul de 7 inch 300 ppi, rezistența la apă și suportul Bluetooth pentru cărțile audio.

Versiunea de 8 GB a noului Kindle Oasis va costa 250 de dolari, în vreme ce modelul cu 32 GB spațiu de stocare va costa 280 de dolari. Noul ebook reader poate fi precomandat deja de pe site-ul Amazon, unde beneficiază de o reducere până pa 24 iulie, când va deveni disponibil pe piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
kindle
amazon
ebook reader
e-ink