Amazon lansează primul Kindle cu stylus

Amazon lansează primul Kindle cu stylus
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 sep 2022

Noul Kindle Scribe este primul ebook reader vândut de Amazon care, pe lângă citirea cărților, are și funcții de scriere. Pentru un preț pe măsură.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Amazon a prezentat Kindle Scribe, un cititor de cărți digitale cu ecran E Ink de 10,2 inch și 300 ppi. Acesta este primul Kindle care acomodează un stylus.

Stylus-ul permite desenarea, crearea însemnărilor și adnotarea cărților (inclusiv în format PDF), ceea pare să a fi o funcționalitate care se adresează unei nișe destul de înguste de utilizatori.

Rusia cere explicații de la Apple CITEȘTE ȘI Rusia cere explicații de la Apple

Vor fi disponibile două tipuri de stylus-uri - Basic și Premium, ambele folosind tehnologia Wacom EMR.  Versiunea Premium va costa 30 de dolari în plus și va și avea un senzor pentru ștergerea însemnărilor și un buton care poate fi folosit ca shortcut pentru anumite funcții.

La 430 de grame, aceasta ar putea fi destul de grea pentru cititul îndelungat cu o singură mână.

Autonomia depinde de folosire stylus-ului. Fără acesta, bateria poate ține până la 12 săptămâni, conform Amazon. Cu 30 de minute pe zi de folosire a stylus-ului, autonomia scade la doar aproximativ trei săptămâni.

Kindle Scribe poate fi precomandat de pe site-ul Amazon, unde costă 340 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
kindle
stylus