Analist: iPhone SE 2 va costa 399 dolari

Analist: iPhone SE 2 va costa 399 dolari
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 oct 2019

Apple ar putea lansa anul viitor, conform unui apreciat analist, un model de iPhone care să concureze cu smartphone-urile cu Android din gama de mijloc.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Analistul chinez Ming-Chi Kuo, cel care reușește să prezică an de an mutările făcute de Apple pe baza informațiilor obținute de la producătorii chinezi de componente pentru iPhone, revine cu noi informații despre ceea ce el, personal, numește iPhone SE 2.

iPhone SE 2 va fi urmașul smartphone-ului cu ecran de 4,7 inch lansat de Apple în 2016, iPhone SE, în sensul că va constitui o opțiune mai ieftină decât orice alt model de iPhone, dar și cu un ecran mai mic decât celelalte versiuni.

Ming-Chi Kuo este convins că Apple va vine iPhone SE 2 cu 399 dolari (cea mai ieftină variantă), ceea ce-l va transforma automat în cel mai ieftin iPhone din portofoliul producătorului american.

Acțiunile Apple, la maximul istoric CITEȘTE ȘI Acțiunile Apple, la maximul istoric

Kuo spune că iPhone SE 2 va avea la bază același chipset ca iPhone 11, A13. Asta înseamnă că, spre deosebire de smartphone-urile cu Android din gama medie care folosesc un chipset mai slab decât flagship-urile, iPhone SE 2 va avea o putere de procesare similară cu iPhone 11.

Analistul chinez are informații și mai amănunțite pe partea tehnică. Acesta sugerează că iPhone SE 2 va avea 3GB memorie RAM și că vor exista două opțiuni în ceea ce privește stocarea: 64GB și 128GB.

Din punctul de vedere al construcției, acest model va prelua designul lui iPhone 8.

iPhone SE 2, conform analistului chinez, va fi disponibil din primul trimestru al anului viitor în trei variante coloristice, argintiu, gri și roșu.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
smartphone