Apple ar trebui să lanseze anul viitor iPhone-uri cu un nou design și cu USB-C

Apple ar trebui să lanseze anul viitor iPhone-uri cu un nou design și cu USB-C
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 sep 2022

iPhone 15 ar urma să aducă mai multe schimbări fundamentale, incluzând aici un nou design, renunțarea în sfârșit la portul Lightning și o schimbare de brand pentru modelul de top.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După trei ani în care a folosit același design, Apple este așteptată ca în 2023 să dea smartphone-urilor sale un nou design. Asta dacă un cumva compania decide să lungească ciclul și să țină câte patru ani același design.

Dincolo de design, Bloomberg crede că, în sfârșit, anul viitor Apple va renunța la portul Lightning pe care îl va înlocui cu USB-C, scutindu-și utilizatorii de un cablu în plus și de o tehnologie depășită.

YouTube le promite bani creatorilor de clipuri scurte CITEȘTE ȘI YouTube le promite bani creatorilor de clipuri scurte

Nu doar că USB-C este superior, însă, Apple va fi forțată de reglementările prin care Uniunea Europeană va obliga toți producătorii de dispozitive mobile să folosească acest standard din 2024.

Singurul motiv pentru care Apple continuă să folosească Lightning până în ultimul moment posibil ține de veniturile pe care acesta le aduce din vânzarea de încărcătoare, venituri care ar putea fi afectate de trecerea la USB-C.

Tot anul viitor se pare că Apple va renunța la brandul Pro Max, pe care-l va înlocui cu Ultra. Acesta va fi folosit pentru modelul de top al seriei. Această schimbare va fi, în fapt, o aliniere a brandurilor Apple, care are, de anul acesta, un smartwatch cu brandul Ultra.

În fine, Dynamic Island, noutatea software disponibilă doar pe versiunile Pro de iPhone 14 și pe care Bloomberg o consideră dezamăgitoare, ar urma ca de anul viitor să fie disponibilă pe toate modelele seriei iPhone 15.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
usb-c