Apple ar urma să renunțe la „Hey” din „Hey, Siri!”

Apple ar urma să renunțe la „Hey” din „Hey, Siri!”
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 iun 2023

Asistentul digital disponibil pe produsele Apple ar putea fi în curând apelat cu un simplu „Siri” în loc de „Hey, Siri!”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple va anunța în curând că pentru apelarea asistentului Siri va fi suficientă rostirea numelui acestuia, fără „Hey”, susține publicația americană Bloomberg.

Compania americană ar fi lucrat în ultima vreme să facă Siri să înțeleagă că este apelat la simpla rostire a numelui. Deși pare o modificare minoră, în spatele acesteia se numără multe ore de antrenare a AI-ului și programare.

În decurs de câteva zile, doi șefi de la Twitter au părăsit compania CITEȘTE ȘI În decurs de câteva zile, doi șefi de la Twitter au părăsit compania

Siri a fost antrenată să înțeleagă când îi este rostit numele în multe limbi, dialecte și diferite accente. O comandă mai scurtă crește, în teorie, numărul situațiilor în care Siri ar putea răspunde accidental, când nu este apelată.

Bloomberg crede că anunțul va fi făcut la WWDC, însă, nu exclude amânarea pentru anul viitor a lansării acestei opțiuni, dacă Apple consideră că nu funcționează cum trebuie.

Ediția din acest an de WWDC va debuta luni seara. Aici este așteptată lansarea primei căști Apple de realitate mixtă.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
siri
iphone