Apple obține suspendarea deciziei care o obliga să permită folosirea altor sisteme de plăți

Apple obține suspendarea deciziei care o obliga să permită folosirea altor sisteme de plăți
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 dec 2021

Instanța care judecă Apelul în cazul Epic vs Apple a dat câștig de cauză cererii Apple, susținând că cererea suspendării deciziei din prima instanță are merit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

În prima instanță a procesului dintre Apple și Epic, producătorul iPhone-ului a avut câștig de cauză la toate capitolele, mai puțin unul extrem de important. Judecătorul a considerat atunci că Apple trebuie să permită dezvoltatorilor de aplicații să folosească link-uri sau butoane care să îndrume utilizatorii către alte sisteme de plată.

Termenul limită până la care Apple trebuia să pună în aplicare decizia era chiar 9 decembrie.

GRAFICE Apple, aproape de o capitalizare record. Mai mare decât economia britanică CITEȘTE ȘI GRAFICE Apple, aproape de o capitalizare record. Mai mare decât economia britanică

Apple a cerut suspendarea deciziei, pentru a avea timp să pregătească schimbările și măsurile de securitate necesare pentru implementarea mijloacelor de folosire și a altor sisteme de plăți decât cel propriu.

Judecătorul din prima instanță a respins cererea Apple. Gigantul american a făcut Apel, iar noua instanță a decis în favoarea Apple.

Suspendarea nu răstoarnă decizia din prima instanță, Apple trebuind în continuare să facă loc sistemelor terțe de plăți. De asemenea, suspendarea se va aplica până la încheierea judecății în Apel, care ar putea dura mai multe luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
epic
proces
apel