Apple și-ar putea lansa casca de VR/AR mai devreme decât se credea

Apple și-ar putea lansa casca de VR/AR mai devreme decât se credea
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 ian 2023

În locul unei apariții în cadrul WWDC, care va avea loc în luna iunie, prima cască de realitatea virtuală și augmenată Apple ar putea fi prezentată oficial deja în primăvară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Apple își va prezenta prima cască de VR/AR în primăvară, susțin sursele citate de Bloomberg. Asta după ce, anterior, se vorbea despre o prezentare în cadrul conferinței WWDC.

WWDC va avea loc cândva în luna iunie, astfel că o lansare în primăvară poate însemna că prima cască a companiei va putea fi văzută cu trei sau, în cel mai rău caz, cu o lună mai devreme decât se credea.

Apple ar fi renunțat la un nou iPhone SE CITEȘTE ȘI Apple ar fi renunțat la un nou iPhone SE

Conform acelorași surse, lansarea pe piață ar urma să aibă loc cândva în toamnă. Nu ar fi exclus ca data exactă a intrării pe piață să fie anunțată în cadrul evenimentului din septembrie, când vor fi lansate noile iPhone-uri.

Accelerarea dezvoltării căștii și toate resursele concentrate de Apple în jurul acesteia au avut un impact negativ în ceea ce privește celelalte produse ale companiei.

Pentru că Apple a alocat mulți ingineri pentru dezvoltarea căștii, produse precum tabletele iPad, laptopurile MacBook, desktop-urile iMac, ceasurile Apple Watch vor fi lansate cu întârziere sau vor lipsite de noutăți notabile.

Același lucru se va întâmpla și în ceea ce privește software-ul. Pentru că mulți dintre inginerii companiei au lucrat la xrOS, iOS, macOS și celelalte sisteme de operare Apple vor primi anul acesta mai puține îmbunătățiri decât se dorea inițial.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
casca
vr
ar