Apple și LG au ajuns la un acord privind vânzarea iPhone-urilor în magazinele companiei sud-coreene

Apple și LG au ajuns la un acord privind vânzarea iPhone-urilor în magazinele companiei sud-coreene
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 iul 2021

Din august, în magazinele LG din Coreea de Sud vor putea fi găsite produse Apple, conform unei înțelegeri dintre cele două companii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

După ieșirea de pe piața smartphone-urilor, LG și-a dat seama că vor exista spații goale în magazinele sale, spații pe care trebuie să le umple și să le monetizeze într-un fel. Soluția aleasă a fost colaborarea Apple, rivalul rivalului Samsung.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

În urma a mai bine de o lună de negocieri, conform presei coreene, Apple și LG au ajuns la un numitor comun privind disponibilitatea produselor Apple, în frunte cu iPhone-urile, în numeroasele magazine deținute de LG.

Dincolo de banii pe care Apple îi va plăti pentru ca produsele sale să fie vândute în magazinele LG, cea mai spinoasă chestiune în timpul negocierilor a fost cea a produselor pe care ambele companii le vând.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

LG nu a vrut ca, alături propriile laptopuri, să fie vândute laptopurile Apple. În cele din urmă compania coreeană a avut câștig de cauză, iar Mac-urile au ieșit din schemă. Astfel, în magazinele LG vor fi vândute smartphone-uri, tablete și ceasuri Apple.

LG deține peste 400 de magazine în Coreea de Sud, iar înțelegerea oferă Apple o expunere masivă într-una din cele mai tehnologizate țări, cu o rată foarte mare de penetrare a dispozitivelor smart.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
lg
iphone
ipad
apple watch