Apple și Samsung vor prezenta produse noi în a doua parte a lunii aprilie

Apple și Samsung vor prezenta produse noi în a doua parte a lunii aprilie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 apr 2021

Cei doi rivali și parteneri de afaceri, Apple și Samsung, au anunțat fiecare câte un eveniment de lansare a unor noi produse, la doar câteva zile distanță.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După ce Siri a ruinat secretul, spunând celor care o întrebau că următorul eveniment Apple va avea loc pe 20 aprilie, compania americană nu a avut de ales și a trebuit să confirme informația - într-adevăr, Apple va organiza un eveniment la acea dată.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

“Spring Loaded” este titulatura sub care va fi organizat evenimentul Apple. Compania americană, ca de obicei, nu a oferit informații despre ce va putea fi văzut în cadrul evenimentului, însă există câteva indicii și în acest sens.

Zvonurile din ce în ce mai frecvente despre două noi tablete iPad Pro conduc către concluzia că acestea ar putea fi prezentate pe 20 aprilie.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Acestea vor fi primele tablete Apple cu ecranu MiniLED, care vor folosi un nou chipset, dezvoltat intern de Apple. De asemenea, se pare că vor fi dotate cu un conector Thunderbird, prin care vor putea fi conectate diverse periferice.

La același eveniment sunt așteptate să-și facă prezent noile accesorii de localizare a obiectelor, AirTags. Și nu este exclus ca Apple să aibă și alte surprize pentru 20 aprilie.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

La puțin timp după Apple, Samsung a ieșit cu un anunț. Compania coreeană va organiza un eveniment pe 28 aprilie, unde spune că vom vedea “cel mai puternic dispozitiv Galaxy” de până acum.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

Brandul Galaxy este folosit pentru mai multe categorii de produse, dar luând în calcul indiciul privind puterea, este posibil să fie vorba de un laptop din seria Galaxy Book, care nu a mai primit un update din 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
samsung
ipad
galaxy