Apple va fi prezentă la CES 2020

Apple va fi prezentă la CES 2020
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 dec 2019

După o pauză de 28 de ani, Apple va avea o prezență oficială la cel mai important târg de consumer electronics.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru prima oară din 1992, Apple va fi prezentă anul viitor la CES, târg care se va desfășura în Las Vegas în primele zile ale lunii ianuarie.

Nu va fi vorba, însă, de vreo conferință sau vreun stand unde să fie prezentate produsele companiei, ci doar de un banner și participarea la discuțiile unei mese rotunde - ambele pe tema intimității.

Jane Horvath, Senior Director of Global Privacy, va vorbi din partea Apple, pe 7 ianuarie, în cadrul unei mese rotunde unde se va discuta despre protejarea intimității utilizatorilor în mediul digital.

Apple va îmbunătăți funcțiile de control parental de pe iPhone CITEȘTE ȘI Apple va îmbunătăți funcțiile de control parental de pe iPhone

Profitând de preocuparea utilizatorilor din ce în ce mai accentuată pentru intimitate, hrănită de nenumăratele abuzuri descoperite în ultimii ani, Apple a pozat în ultima vreme în cavalerul care protejează mai bine intimitatea utilizatorilor decât toți ceilalți.

Asta în ciuda faptului că diferențele dintre platforme sunt minore din acest punct de vedere și, chiar recent, s-a descoperit că noile iPhone-uri comunică datele de localizare ale utilizatorilor chiar și atunci când această funcție este oprită din Settings.

Din 1992, când a prezentat PDA-ul Newton, Apple nu a mai participat la CES. Compania americană a preferat să-și lanseze produsele în cadrul unor evenimente proprii și să și le expună în celebrele sale magazine.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ces
las vegas