Apple va menține nivelul de producție al iPhone-urilor în pofida previziunilor pesimiste

Apple va menține nivelul de producție al iPhone-urilor în pofida previziunilor pesimiste
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 aug 2022

În ciuda previziunilor pesimiste privind piața smartphone-urilor, Apple vrea să producă anul acesta la fel de multe exemplare din noua generație de iPhone ca anul trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Apple a comandat furnizorilor de componente să producă 90 de milioane de unități de iPhone 14 până la finalul anului. Tot 90 de milioane de unități erau comandate anul trecut pentru seria iPhone 13.

Menținerea nivelului de anul trecut arată optimism din partea Apple, în condițiile în care analiștii se așteaptă ca piața să se contracteze anul acesta. Conform IDC, piața smartphone-uri va scădea anul acesta cu aproximativ 3,5%.

Apple ar urma să afișeze reclame în aplicațiile preinstalate pe iPhone CITEȘTE ȘI Apple ar urma să afișeze reclame în aplicațiile preinstalate pe iPhone

Apple pare, însă, să fie încrezătoare că va vinde la fel de multe unități ca anul trecut. Oricum, există clauze în contractele cu partenerii, care permit companiei americane să reducă sau să scadă la un moment dat producția.

Noua serie iPhone 14 va fi lansată în septembrie și este așteptată să fie compusă din patru modele.

Din câte se pare, Apple va pune mai mult accent decât de obicei pe modelele Pro, care sunt vândute mai scump. Acestea vor primi un procesor mai bun, upgrade-uri pe partea foto și un design nou, cu un breton mai mic.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone