Apple Watch ar putea măsura temperatura corpului

Apple Watch ar putea măsura temperatura corpului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 iul 2022

Cea mai importantă noutate pe care viitoarea versiune de Apple Watch o va aduce ar putea consta într-un sistem de măsurare a temperaturii cu avertizarea utilizatorului atunci când aceasta este prea mare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple Watch Series 8, versiunea ceasului inteligent pe care Apple se pregătește să o lanseze, va fi dotată un senzor de măsurare a temperaturii corpului uman, susțin cei de la Bloomberg.

Temperatura nu va putea fi măsurată și afișată pe ecran, așa cum se întâmplă în cazul altor indicatori, precum cel privind pulsul. În schimb, ceasul va afișa o notificare când utilizatorul are febră.

Samsung a început producția cipurilor pe 3nm CITEȘTE ȘI Samsung a început producția cipurilor pe 3nm

În momentul în care temperatura trece peste pragul în care se poate considera ca utilizatorul are febră, Apple Watch îl va încuraja pe acesta să își măsoare temperatura cu un termometru dedicat sau să consulte un medic.

Conform publicației americane, funcția de măsurare a temperaturii a trecut testele interne și s-a decis deja implementarea pe Apple Watch Series 8, mode ce urmează a fi prezentat oficial în toamnă.

Din câte se pare, nu vor exista alte update-uri importante, cu excepția unor ecrane noi pentru versiunile mai scumpe. Mare noutate a seriei ar putea fi o versiunea robustă de Apple Watch, mai rezistentă la șocuri și intemperii decât celelalte, dedicate sportivilor de performanță.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple watch
ceas
temperatura