Asus anunță două noi smartphone-uri din seria ROG

Asus anunță două noi smartphone-uri din seria ROG
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 iul 2022

ROG Phone 6 și ROG Phone 6 Pro sunt cele mai noi produse din seria de smartphone-uri cu focus pa gaming a celor de la Asus.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Cele două dispozitive au ecrane AMOLED HDR 10+ de 6,78 inch, cu o rată maximă de refresh de 165Hz și o rezoluție de 1080 x 2448 pixeli.

Sistemul foto este compus din trei camere. Alături de camera principală de 50MP ( Sony IMX766), există o cameră ultrawide de 13MP și una macro de 5MP. Camera frontală are 12MP.

Google repară o nouă gaură de securitate din Chrome CITEȘTE ȘI Google repară o nouă gaură de securitate din Chrome

Ambele telefoane folosesc chipset-ul Snapdragon 8+ Gen 1, cu 12/16GB RAM pentru ROG Phone 6 și cu 18GB pentru varianta Pro. Spațiul de stocare poate fi de 256GB sau 512GB.

În ceea ce privește jocurile, se remarcă butoanele ultrasonice AirTrigger de pe marginea și spatele dispozitivelor, care pot fi programate pentru diverse funcții. Există două difuzoare frontale și nu mai puțin de trei microfoane.

Bateria din dotare are două celule cu o capacitate totală de 6.000mAh și poate fi încărcată cu 65W. Există două porturi USB-C, unul jos și unul lateral.

ROG Phone 6 va costa de la 1.000 de euro, în vreme ce ROG Phone 6 Pro va fi disponibil pentru 1.300 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
asus
smartphone
rog
android