BeReal este aplicația de iPhone a anului

BeReal este aplicația de iPhone a anului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 dec 2022

Apple a prezentat topul celor mai bune aplicații și jocuri pentru anul care se apropie de final, un top realizat atât pentru smartphone-urile, cât și pentru celelalte platforme ale companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

BeReal, aplicația a cărei funcționalitate principală a fost copiată anul acesta cu frenezie de Instagram și TikTok printre alții, este considerată de Apple drept cea mai bună din acest an.

Aplicația socială franceză emite câte o notificare în fiecare zi, iar utilizatorii trebuie să posteze două fotografii - una cu ei și una cu mediul înconjurător - realizate cu camerele frontale și cele de pe spatele telefonului.

Breșă de securitate indicată pentru WhatsApp, care ar fi expus numerele de telefon a 360 de milioane de utilizatori din 108 țări. Reacția companiei CITEȘTE ȘI Breșă de securitate indicată pentru WhatsApp, care ar fi expus numerele de telefon a 360 de milioane de utilizatori din 108 țări. Reacția companiei

Apex Legends Mobile a fost desemnat jocul anului pe iPhone.

Pentru iPad, cea mai bună aplicație a anului este considerată GoodNotes 5, iar titlul de cel mai bun joc al anului i-a revenit lui Moncage.

Cea mai bună aplicație și cel mai bun joc pentru macOS au fost desemnate MacFamilyTree 10, respectiv Inscryption.

Vix și El Hijo sunt aplicația și jocul anului pentru Apple TV, în vreme ce aplicația anului pe Apple Watch este Gentler Streak.

De anul viitor, când Apple își va lansa casca de AR/VR, este posibil să fie desemnate și cea mai bună aplicație, respectiv cel mai bun joc pentru mediile virtuale.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
bereal
aplicații
jocuri
iphone
ipad
apple watch
apple tv
mac