Bing lansează AI Stories

Bing lansează AI Stories
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 mar 2023

Pentru unele căutări, motorul de căutare Bing va oferi un set suplimentar de informații cu ajutorul AI-ul, informații care sunt afișate într-un format similar cu Story, cunoscut utilizatorilor de pe rețelele sociale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft extinde prezența AI-ul în afara secțiunii Chat din Bing, iar acesta își face acum simțită prezența direct în paginile cu rezultate afișate la căutări.

La anumite căutări, Bing va afișa chiar în partea de sus a paginii un așa-numit AI Story - explicații succinte și relevante pentru căutare, scoase în față cu ajutorul inteligenței artificiale și folosind un design asemănător formatului Story, cunoscut de pe Snapchat, Instagram și alte platforme de socializare.

Funcționalitatea ChatGPT poate fi extinsă cu ajutorul plugin-urilor CITEȘTE ȘI Funcționalitatea ChatGPT poate fi extinsă cu ajutorul plugin-urilor

Scurta descriere textuală este însoțită de o imagine, iar dacă utilizatorul apasă butonul de activare a sunetului, o voce va și citi textul afișat.

În cazul anumitor căutări, story-urile pot avea mai multe slide-uri, fiecare dintre acestea cu propriul fragment de text explicativ și propria imagine.

Noua facilitate este disponibilă doar pentru căutările realizate în limbile engleză, franceză, japoneză, germană, spaniolă, rusă, olandeză, italiană, portugheză, poloneză și arabă.

Totodată, Microsoft spune că a îmbunătățit funcționalitatea “knowledge cards” - chenarele cu informații afișate în dreapta listei de rezultate. Și acestea primesc acum aportul AI-ul, care, conform companiei, „extinde bogăția și amploarea cunoștințelor”.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
bing
ai