Căștile Apple ar putea oferi funcții de sănătate

Căștile Apple ar putea oferi funcții de sănătate
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 oct 2021

Apple analizează posibilitatea implementării mai multor facilități din zona sănătății pentru căștile sale wireless.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

AirPods ar putea deveni mult mai mult decât o simplă pereche de căști - ar putea ajunge un dispozitiv de sănătate care să monitorizeze și să ajute anumite afecțiuni.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Dacă informațiile susținute de sursele citate de The Wall Street Journal se adeveresc, AirPods ar putea avea, pe viitor, o funcție de îmbunătățire a sunetului.

O altă facilitate pe care căștile Apple ar putea-o oferi este cea de măsurare a temperaturii corpului. Alături de un senzor integrat în căști, Apple ar putea dezvolta și unul pentru Apple Watch, care să măsoare temperatura la nivelul încheieturii mâinii.

În fine, monitorizarea poziției capului și a gâtului este o altă facilitate pe care AirPods ar putea să o dobândească, cu opțiunea notificării în cazul în care poziția nu este corectă și ar putea afecta sănătatea.

Dacă și când AirPods se va transforma într-un device de sănătate, va fi primul dispozitiv purtabil dezvoltat de Apple, care va oferi funcții ce până acum erau rezervate pentru Apple Watch.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
airpods
casti
sanatate