Cel mai mare târg de jocuri a fost anulat

Cel mai mare târg de jocuri a fost anulat
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 mar 2023

Târgul de jocuri E3 nu va avea loc anul acesta, anunță organizatorul Entertainment Software Association.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

După mai mulți ani fără prezență fizică, din cauza pandemiei, E3, cel mai important târg de jocuri al verii, trebuia să revină în forță anul acesta. Din păcate pentru pasionații de jocuri, acesta nu va mai fi organizat în acest an.

E3 2023 trebuia să aibă loc în perioada 13 - 16 iunie și să fie un mix de evenimente de business și zile în care este deschis pentru public.

Electronic Arts, prezent în România, trece la concedieri CITEȘTE ȘI Electronic Arts, prezent în România, trece la concedieri

Marea problemă, așa cum recunoaște și organizatorul, a fost lipsa de interes din partea unora dintre marii producători de jocuri. În ultimele luni, rând pe rând, companii precum Microsoft, Nintendo și Sony au anunțat că nu vor veni anul acesta la E3.

Unii dintre producători preferă acum să anunțe noutățile în cadrul unor evenimente proprii. Chiar în urmă cu câteva zile, Ubisoft anunța că va organiza evenimentul Ubisoft Forward Live pe 12 iunie.

Acesta a fost și unul din indiciile clare, înainte de confirmarea oficială, că E3 2023 nu va mai avea loc.

Absența E3 de anul acesta ar putea fi de bun augur pentru târgurile mai mici de jocuri care au loc în timpul verii. Summer Game Fest, Play Days și altele ar putea beneficia de un număr mai mare de vizitatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
e3
gaming
jocuri
targ