Centrul de servicii al Vodafone Romania vrea să recruteze peste 200 de persoane până la finele anului

Centrul de servicii al Vodafone Romania vrea să recruteze peste 200 de persoane până la finele anului
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 6 apr 2016

Vodafone Shared Services Romania, centrul local de servicii și suport IT al grupului britanic Vodafone, a depășit 800 de salariați și va ajunge la 1.000 la finele acestui an, a anunțat miercuri operatorul de telefonie mobilă Vodafone Romania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Inaugurat în iulie 2014 în Avrig Business Center, centrul deservește șase operatori ai grupului Vodafone din Marea Britanie, Spania, Italia, Germania, Ungaria și Olanda și dezvoltă și gestionează aplicații software, M2M, cloud și hosting, precum și service-desk.

La momentul inaugurării, grupul a estimat că va investi 5 milioane de lire sterline în dotarea și tehnologizarea centrului, precum și pregătirea noilor angajați din România.

Vodafone Romania a anunțat miercuri că a extins activitatea centrului într-un nou sediu, City Offices, cu o suprafață de 4.300 de metri pătrați, unde 300 de salariați deservesc operațiunile grupului britanic, precum și pe cele aferente Germaniei, Italiei și Spaniei.

RCS&RDS devansează Vodafone la numere de telefonie mobilă atrase prin portabilitate CITEȘTE ȘI RCS&RDS devansează Vodafone la numere de telefonie mobilă atrase prin portabilitate

Grupul Vodafone mai deține în România un centru de servicii, inaugurat în 2013, potrivit datelor operatorului român.

Vodafone Shared Services Romania a înregistrat în 2014 afaceri de 3,36 milioane de lei și un profit net de 145.386 lei, potrivit datelor Ministerului Finanțelor Publice.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
cetru
recrutari