Coadă de sute de persoane la deschiderea primului Apple Shop din România

Profit.ro
Profit.ro
scris 18 sep 2015

eMag a inaugurat astăzi primul Apple Shop în showroom-ul aflat în cartierul Crângași din București, Șoseaua Virtuții 148, în apropiere de stația de metrou.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Circa 200 de oameni au așteptat încă de la primele ore ale zilei să intre în Apple Shop. Primul dintre aceștia a venit la magazin încă de la ora 05:00, după cum spun cei de la eMag..



VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

Investiția s-a ridicat la peste 1 milion de euro, după cum a declarat Iulian Stanciu, directorul general al Dante International, operatorul retailerului online eMAG.

Magazinul are o suprafață de 120 de metri pătrați și va fi deservit de 55 angajați, prin rotație.

Compania a anunțat că, pe viitor, există intenția de a deschide și alte Apple Shop fie în showroom-uri eMAG, fie în centre comerciale. În următorii 5 ani însă, niciun magazin Apple Store nu va fi deschis în România, investiția fiind una ridicată.

Dante International este cel mai mare jucător pe piața electro IT și are ca acționari grupul sud-african Naspers, care deține pachetul majoritar de acțiuni, și omul de afaceri Iulian Stanciu.

Unicul distribuitor al produselor companiei americane Apple în România este Integrated Romanian Information Systems (IRIS).

Pe piața locală mai activează un număr de aproape 10 reselleri premium, printre aceștia numărându-se Alfacapital (iCentre), Istyle Retail (iStyle), Noumax, Extreme Tin Tin (www.re-store.ro), iRequest, Grup Transilvae și Unx (Xstore).

CITEȘTE Care sunt diferențele dintre magazinele care comercializează produse Apple în România

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
apple shop
iulian stanciu
deschidere
coada