Compania de tehnologie SII România angajează peste 150 de ingineri

Compania de tehnologie SII România angajează peste 150 de ingineri

Manel Ballesteros, CEO SII România

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iun 2021

Compania SII Romania, specializată în servicii și soluții ICT de business, a încheiat anul fiscal 2020 (aprilie 2020 - martie 2021) cu o cifră de afaceri de peste 57 milioane de lei, înregistrând o creștere brută totală de 16%. Pentru anul curent, reprezentanții filialei locale estimează o creștere de circa 20% a cifrei de afaceri și au în plan recrutarea a peste 150 de ingineri. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prezent, echipa SII România este formată din peste 300 ingineri software, cu un nivel ridicat de expertiză în mai mult de 40 de tehnologii, cărora li se alătură o echipă de management și business suport. SII România operează pe două divizii – inginerie și digital – iar tehnologiile utilizate în majoritatea proiectelor sunt Java, .Net, PHP, C#, C++, ASP.NET, Python, SQL și altele. 

HARTA Românii au o putere de cumpărare peste cea a grecilor, a ungurilor și a bulgarilor CITEȘTE ȘI HARTA Românii au o putere de cumpărare peste cea a grecilor, a ungurilor și a bulgarilor

Nivelul de complexitate, volumul proiectelor și diversitatea tehnologiilor determină o nevoie constantă de creștere și diversificare a echipelor. Pentru anul acesta, compania are în plan cresterea echipei cu mai mult de 150 de ingineri, care vor lucra pe un portofoliu extins de peste 106 proiecte naționale și internaționale, dezvoltate în prezent pentru clienți locali și globali. 

Totodată, SII România se va muta într-un nou sediu, unde a adaptat spațiile la un mod de lucru deschis, ce include toate cele trei opțiuni: full-time work from home, prezența permanentă la birou sau hibrid. În acest moment, sediul companiei este în AFI Park 4.

SII România face parte din SII Group, companie multinațională de top din domeniul tehnologiei. Filiala locală a fost deschisă în anul 2009 si furnizează servicii și soluții de digital software, inginerie software și IT outsourcing.

INFOGRAFIC Poliția din România, a doua cea mai coruptă din Uniunea Europeană CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Poliția din România, a doua cea mai coruptă din Uniunea Europeană

În prezent, SII România numără peste 300 de ingineri software, cu un nivel ridicat de expertiză în peste 40 de tehnologii, cărora li se alătură o echipa de management și business suport. Aceștia operează pe un portofoliu de peste 106 de proiecte naționale și internaționale, dezvoltate pentru clienți locali și globali. Principalele industrii deservite de SII România pe divizia Digital sunt: IT, Banking, Telco, Energy, iar pe divizia Inginerie: Transportation, Aerospace  & Defense, Automotive.

viewscnt
Afla mai multe despre
sii românia
it
angajari