Dezvoltatorul de produse și platforme digitale Qualitance ajunge la afaceri de 10 milioane dolari, în creștere cu 34%

Dezvoltatorul de produse și platforme digitale Qualitance ajunge la afaceri de 10 milioane dolari, în creștere cu 34%

Ioan Iacob

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mai 2018

Qualitance, companie de tehnologie și inovație care dezvoltă produse si platforme digitale, a înregistrat o cifră de afaceri de 10 milioane USD în 2017, în creștere cu 34% față de anul anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ultimii 5 ani, compania a crescut cu peste 300%, iar în 2018 își propune să urmeze aceeași traiectorie ascendentă, având ca obiectiv o creștere a cifrei de afaceri cu 20%. 

„Toate proiectele pe care le-am realizat în 2017 au avut o componentă majoră de inovație. Deja nu mai vorbim despre software development pur, ci despre dezvoltarea unor platforme și produse digitale cu impact global, care rezolvă nevoile reale ale utilizatorilor. Anul acesta, prioritar pentru noi este să aducem în România experiența pe care am acumulat-o în proiectele de inovație internaționale. Cu atât mai mult cu cât mediul de business din România traversează o perioadă de schimbare profundă, iar transformarea digitală devine un instrument vital în evoluția companiilor,” declară Ioan Iacob, CEO Qualitance.

CONFIRMARE Ford va lansa în producție un al doilea model la fabrica din Craiova. Surse: posibil un crossover de mici dimensiuni CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Ford va lansa în producție un al doilea model la fabrica din Craiova. Surse: posibil un crossover de mici dimensiuni

Recent, echipei de management Qualitance i s-au alăturat Raluca Galoș, Chief Growth Manager, Alina Rusei, Chief People Officer și Ovidiu Slăvoiu, Account Director.

Qualitance este o companie de tehnologie și inovație care dezvoltă produse si platforme digitale, folosind tehnologii emergente - AI, machine learning, blockchain, IoT, AR, VR.  Compania a fost înființată în 2007 si are peste 200 de angajați în birourile din București, San Francisco și Sydney.  În 2016, a achiziționat LaunchPodium, un start-up de experience design din San Francisco. În urma achiziției, Mike Parsons, fondatorul startup-ului a devenit Chief Innovation Officer și Managing Partner al companiei, alături de Ioan Iacob și Radu Constantinescu. 

Qualitance a fost desemnată de către Financial Times 1000, Deloitte Technology Fast 50 Central Europe și Inc. 5000 Europe drept una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creștere în 2016, 2017 și 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
qualitance
ioan iacob