Donald Trump va trebui să aștepte 6 ore înainte de a-și republica mesajele de pe platforma Truth Social pe alte platforme

Donald Trump va trebui să aștepte 6 ore înainte de a-și republica mesajele de pe platforma Truth Social pe alte platforme
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mai 2022

Donald Trump va trebui să aștepte șase ore înainte de a-și republica mesajele de pe platforma de socializare Truth Social pe alte platforme, a dezvăluit un document depus la autoritățile de reglementare, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Platforma a fost lansată cu misiunea de a înfrunta Big Tech, după ce fostul președinte al SUA a fost dat afară de pe Twitter, Facebook și YouTube, pentru că ar fi incitat și incitat la violență oamenii, în timpul revoltelor de la Capitoliu de pe 6 ianuarie 2021, scrie News.ro.

Benzina continuă să se scumpească. Diferența față de prețul motorinei a scăzut sub 80 de bani/l CITEȘTE ȘI Benzina continuă să se scumpească. Diferența față de prețul motorinei a scăzut sub 80 de bani/l

Miliardarul Elon Musk, care a convenit recent preluarea Twitter pentru 44 de miliarde de dolari, a spus că va anula excluderea lui Trump de pe platformă, numind-o ”greșită din punct de vedere moral și o prostie totală”.

Trump, care publica în medie 18 tweet-uri pe zi când era președinte, a spus că nu se va întoarce pe Twitter chiar dacă va fi reprimit.

El și-a mărit numărul de mesaje pe noua platformă, pentru milioanele sale de urmăritori, după un început lent.

”Președintele Trump este, în general, obligat să facă orice postare mai întâi pe Truth Social și este posibil să nu facă aceeași postare pe un alt site de socializare timp de 6 ore”, a declarat Digital World Acquisition, într-un document depus la autoritățile de reglementare.

DWAC, o companie de achiziții cu scop special care va lista la bursă Trump Media & Technology Group (TMTG), compania mamă a Truth Social, a depus declarația la autoritățile de reglementare din SUA și a afirmat că se așteaptă să finalizeze tranzacție în a doua jumătate a anului 2022. De asemenea, a mai spus că Trump este liber să semneze oferte pentru orice producție video nouă, dar TMTG deține dreptul de a recrea un program similar pentru serviciul video cu abonament TMTG+ și va trebui să-l plătească pentru conținut exclusiv pentru abonați.

viewscnt
Afla mai multe despre
donald trump
truth social