Duolingo a avut un an 2022 foarte bun

Duolingo a avut un an 2022 foarte bun
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 dec 2022

Cea mai populară aplicație pentru învățarea limbilor străine a reușit anul acesta să-și crească semnificativ atât numărul utilizatorilor, cât și veniturile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Duolingo are în prezent aproape 15 milioane de utilizatori care folosesc aplicația în fiecare zi pentru a face lecții sau a participa la diverse alte acțiuni prin care pot învăța limbi străine, conform Bloomberg,

Față de anul trecut, numărul utilizatorilor zilnici ai aplicației a crescut cu 51%.

Smartphone-urile pliabile Samsung au succes pe zona enterprise CITEȘTE ȘI Smartphone-urile pliabile Samsung au succes pe zona enterprise

Duolingo are o versiune gratuită, care afișează reclame și impune diverse limitări, și una contracost, numită Super, care oferă facilități suplimentare și poate fi folosită nelimitat. Aceasta din urmă are 3,7 milioane de abonați plătitori.

Oficialii Duolingo se așteaptă ca anul acesta să obțină venituri de peste 365 de milioane de dolari, ceea ce, comparativ cu anul trecut, ar reprezenta o creștere de 45%.

Compania cu peste 500 de angajați este evaluată în prezent de 2,7 miliarde de dolari.

Oamenii de știință care lucrează pentru Duolingo spun că scopul este de a face folosirea aplicației să pară cât mai puțin ca un studiu, iar utilizatorii să deprindă informațiile prin „învățare implicită”.

Platforma folosește un algoritm de învățare mecanică care analizează datele și interacțiunile utilizatorilor pentru a rafina cursurile individuale. Printre altele, asta înseamnă că algoritmul va reveni la aspectele la care observă că utilizatorul stă mai slab sau unde se fac mai multe greșeli.

viewscnt
Afla mai multe despre
duolingo
aplicatii
invatare
limbi straine