easySales își extinde echipa executivă

easySales își extinde echipa executivă
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iul 2021

Soluția de automatizare și centralizare a activităților de eCommerce easySales a încheiat primul semestru al anului cu un volum de încasări de 450.000 de lei, în creștere accelerată,de 3,5 ori, față de cele 127.000 de lei din perioada similară a anului trecut, pe fondul unei adopții crescute a serviciilor de comerț electronic și al creșterii numărului de platforme marketplace integrate în serviciul easySales.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Ne-am propus un set de obiective ambițioase pentru acest an, odată cu listarea de succes pe platforma SeedBlink, iar la jumătatea lui 2021 putem spune că suntem, deja, în avans față de reperele pe care ni le-am setat”, a declarat Ciprian Cazacu, cofondator easySales.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Adina Murariu se alătură echipei în rolul de Chief Operations Officer, cu focus pe ariile de execuție, organizare și scalare eficientă, sustenabilă și profitabilă a companiei. Absolventă a Facultății de Relații Internaționale în cadrul Academiei de Studii Economice, Adina Murariu a fost, anterior trecerii în echipa easySales, timp de 12 ani, Director de Operațiuni în cadrul NN Asigurări de Viață – cea mai mare companie de asigurări de viață și pensii din România.

Irina Zamfir devine noul Chief Revenue Officer al easySales, cu experiență extinsă în vânzări și management și rol principal în accelerarea evoluției veniturilor companiei. Absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine în cadrul Universității din București, Irina Zamfir se alătură echipei actuale din rolul de General Manager al Link Mobility, furnizor de servicii de comunicații mobile specializat în servicii SMS și partener easySales.

Clienții din portofoliu au listat un număr de circa 3 milioane produse pe diferite platforme marketplace, au generat 760.000 facturi și 808.000 documente de livrare în mod automatizat și au tradus 167.000 documentații de produse.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

Până în prezent, dezvoltarea easySales, fondată de Ciprian și Iulian Cazacu, a implicat investiții de aproximativ 350.000 de euro și continua evoluția, cu încă 350.000 de euro obținuti în urma noii investiții generate de listarea SeedBlink din luna mai.

easySales este o platformă B2B și un start-up în creștere rapidă, lansat în aprilie 2019. Platforma  a devenit populară prin serviciile cloud care conectează jucătorii din comerțul electronic cu toate sistemele externe, în doar câteva minute. 

viewscnt
Afla mai multe despre
easysales
ecommerce