Elon Musk: Aș putea face o alternativă la iPhone și Android

Elon Musk: Aș putea face o alternativă la iPhone și Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 nov 2022

Noul proprietar Twitter spune că, eventual, ar putea chiar să dezvolte un smartphone care să reprezinte o alternativă la cele două platforme care domină în prezent piața.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Ce va face Elon Musk când și dacă Twitter va fi exclus din magazinele de aplicații din cauza noilor politici, devenite mult mai permisive de când Musk este la conducere - a fost teoria pe marginea căreia s-a discutat mult pe Twitter în ultimele zile.

La această întrebare, unii dintre utilizatori au sugerat că, în această eventualitate, Musk ar trebui să-și construiască propriul smartphone, cu propriul ecosistem și magazin de aplicații unde să fie găzduit Twitter.

Închiderea contului de Twitter al lui Donald Trump a fost o ”greșeală gravă”, afirmă Elon Musk CITEȘTE ȘI Închiderea contului de Twitter al lui Donald Trump a fost o ”greșeală gravă”, afirmă Elon Musk

Elon Musk însuși nu a evitat să răspundă pe acest subiect și spus că speră să nu se ajungă acolo, însă, da, dacă va fi cazul, ar construi o alternativă la iPhone și la Android.

Stilul în care Elon Musk conduce Twitter a stârnit nemulțumirea multora. Acesta nu mai vrea ca utilizatorii să fie blocați pentru diversele discursuri. Anterior, discursurile care încurajau ura, de exemplu, contraveneau regulilor rețelei sociale.

Chiar recent, Musk a anunțat că vor fi reprimiți în cadrul rețelei sociale toți cei blocați anterior, cu excepția cazurilor în care au fost săvârșite infracțiuni sau s-a făcut „spam flagrant”.

Ideea construirii unui nou ecosistem mobil de Elon Musk, în situația în care mulți alții, inclusiv Microsoft, au eșuat în a concura cu Apple și Google, pare în acest moment de domeniul fantasticului. Pe de altă parte, și cumpărarea Twitter a părut o glumă la început.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter
smartphone
iphone
android