Elon Musk și Twitter au răgaz până la final de octombrie să se înțeleagă asupra tranzacției

Elon Musk și Twitter au răgaz până la final de octombrie să se înțeleagă asupra tranzacției
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 oct 2022

​Un tribunal din statul american Delaware a dat termenul de 28 octombrie pentru ca Elon Musk și Twitter să parafeze tranzacția despre care se vorbește de aproape șase luni. Dacă cele două părți nu se înțeleg până atunci, procesul va începe în noiembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Prima audiere în procesul intentat de Twitter lui Elon Musk ar fi trebuit să se țină pe 17 octombrie, dar avocații lui Elon Musk au cerut o amânare, după ce miliardarul a spus că, până la urmă, va cumpăra Twitter, cu 44 miliarde dolari, scrie Hotnews.ro.

EXCLUSIV LIFE IS HARD pregătește un fond de 1 milion de euro care va intra ca acționar în firme focusate pe digitalizarea serviciilor și aplicarea unor tehnologii noi în asigurări CITEȘTE ȘI EXCLUSIV LIFE IS HARD pregătește un fond de 1 milion de euro care va intra ca acționar în firme focusate pe digitalizarea serviciilor și aplicarea unor tehnologii noi în asigurări

Avocații lui Musk au spus că tranzacția trebuie dusă la bun sfârșit fiindcă Elon Musk are și banii necesari, în timp ce avocații angajați de Twitter susțineau că este un bluff și că procesul trebuie să continue după calendarul stabilit inițial în vară.

Avocații lui Musk au spus că băncile cu care s-a discutat își vor onora promisiunile de finanțare. Cei de la Twitter au acceptat până la urmă termenul de 28 octombrie.

Presa americană a scris în ultimele zile că cele două părți nu au reușit să ajungă la un acord și că Musk ar fi încercat, fără succes, să negocieze un preț mai mic.

Cum au arătat ultimele luni, nimic nu este sigur când este vorba despre Elon Musk și preluarea Twitter.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter