Epidemia de coronavirus ar putea afecta producția de telefoane iPhone

Epidemia de coronavirus ar putea afecta producția de telefoane iPhone
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 ian 2020

Planurile companiei americane Apple Inc. vizând majorarea cu 10% a producției de telefoane iPhone, în prima jumătate a acestui an, ar putea să se lovească de un obstacol în condițiile în care epidemia de coronavirus se extinde în China, susține cotidianul japonez Nikkei Asian Review, preluat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Citând surse apropiate de planurile companiei, publicația susține că Apple a cerut furnizorilor săi, dintre care mulți au centre de producție din China, să îi producă 80 de milioane de telefoane iPhone în prima jumătate a acestui an. Cu toate acestea, producția de masă, care urma să înceapă în a treia săptămână din luna februarie, ar putea fi amânată din cauza epidemiei de coronavirus susține Nikkei Asian Review.

Rădășanu, soțul fondatoarei Irina Socol, se retrage de la conducerea Siveco România. În CA vine un fost deputat PRM CITEȘTE ȘI Rădășanu, soțul fondatoarei Irina Socol, se retrage de la conducerea Siveco România. În CA vine un fost deputat PRM

Epidemia de pneumonie virală, declanșată de un nou coronavirus apărut în decembrie în Wuhan, în centrul țării, a făcut deja cel puțin 106 morți în China, fiind confirmate nu mai puțin de 4.500 de cazuri de contaminare, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
coronavirus
iphone