Facebook a implementat ștergerea datelor colectate de site-uri terțe

Facebook a implementat ștergerea datelor colectate de site-uri terțe
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2020

Facebook a anunțat marți că cele două miliarde de utilizatori ai săi din lumea întreagă vor avea de acum înainte acces la datele colectate de site-urile și aplicațiile terțe cu posibilitatea de a le șterge, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Căutările pe internet, cumpărăturile online... Toți utilizatorii primei rețele de socializare mondiale vor putea de acum înainte să consulte aceste informații, colectate de Facebook pentru a direcționa anunțurile publicitare și, cu ajutorul unui buton special, le vor putea șterge, scrie Agerpres.

Toate iPhone-urile compatibile cu iOS 13 vor putea instala și iOS 14 CITEȘTE ȘI Toate iPhone-urile compatibile cu iOS 13 vor putea instala și iOS 14

Instrumentul, denumit ''Off-Facebook Activity'' (activitate în afara platformei Facebook), oferă rețelei de socializare ''un nou nivel de transparență și de control'', a precizat CEO-ul său, Mark Zuckerberg, într-un mesaj publicat pe blog.

"Începând de astăzi, instrumentul nostru Off-Facebook Activity este disponibil pentru utilizatorii de Facebook din întreagă lume", a precizat acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
date colectate