Facebook a lansat o funcție pentru jocuri în sistem cloud pe platforma sa de socializare

Facebook a lansat o funcție pentru jocuri în sistem cloud pe platforma sa de socializare
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 oct 2020

Facebook a lansat luni o funcție pentru jocuri în sistem cloud pe platforma sa de socializare, permițând utilizatorilor să acceseze prin streaming și să joace jocuri precum "Asphalt 9: Legends" și "WWE SuperCard" fără să fie nevoie să le descarce, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Nu oferim separat un serviciu de jocuri în sistemul cloud”, a anunțat compania într-o postare pe blog, adăugând că toate jocurile accesate prin streaming în sistem cloud pot fi jucate pe fila de jocuri sau în News Feed, scrie News.ro.

TeraPlast, profit net de 60 milioane lei la 9 luni, cu aproape 80% mai mare. Grupul își anunță intenția de vânzare a diviziei de profile de tâmplărie CITEȘTE ȘI TeraPlast, profit net de 60 milioane lei la 9 luni, cu aproape 80% mai mare. Grupul își anunță intenția de vânzare a diviziei de profile de tâmplărie

Funcția de jocuri a Facebook este mai mică decât serviciile similare precum Stadia (Google), GeForce NOW (Nvidia) sau Luna (Amazon.com), care concurează pentru utilizatori pe o piață care se dezvoltă rapid.

Noua funcție pentru jocuri a Facebook va fi disponibilă deocamdată pentru sistemul Android și utilizatorii web, potrivit companiei, care lucrează și la o variantă destinată sistemului iOS al Apple.

”Apple tratează jocurile diferit și continuă să exercite controlul asupra unei resurse proate prețioase”, a arătat Facebook, adăugând că nu este sigur dacă lansarea serviciului pe app store al Apple este o cale ”viabilă”.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
jocuri