Facebook introduce noi instrumente pentru moderarea comentariilor

Facebook introduce noi instrumente pentru moderarea comentariilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 feb 2023

Facebook a anunțat că va oferi opțiuni noi pentru moderarea comentariilor, prin care spune că își propune să simplifice sarcina creatorilor de conținut de a gestiona conversațiile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prima pe lista este funcția de căutare în cadrul comentariilor, care, în mod normal, ar fi trebuit implementată de mult timp de gigantul american în cadrul platformei sociale care-i aduce atât de mulți bani.

Această opțiune, dincolo de căutarea în comentariile propriu-zise, va permite creatorilor de conținut să caute după emoji-uri, nume de utilizatori și date ale postărilor.

Meta ar putea avea o bifă pe bază de abonament, la fel ca Twitter CITEȘTE ȘI Meta ar putea avea o bifă pe bază de abonament, la fel ca Twitter

Totodată, aceeași creatori de conținut vor putea realiza operațiuni în masă asupra comentariilor - vor putea fi ascunse sau se va putea da like simultan la un mare număr de comentarii.

Toate aceste opțiuni vor fi disponibile în secțiunea dedicată gestionării comentariilor din cadrul suitei Professional Dashboard dedicate celor care dețin pagini de Facebook.

Cu aceeași ocazie, Facebook începe să implementeze instrumentele de moderare proactivă anunțate anterior. Pe baza unor criterii prestabilite de creatorii de conținut, acestea vor facilita automatizarea moderării comentariilor.

Meta spune că toate aceste instrumente fac parte dintr-un efort de a ajuta creatorii de conținut să interacționeze în siguranță cu propriile comunități.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
facebook
moderare
comentarii