Facebook lansează o aplicație video pentru televizoarele smart Samsung (update)

Facebook lansează o aplicație video pentru televizoarele smart Samsung (update)
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 feb 2017

Facebook anunță lansarea unei aplicații dedicate special conținutului video din cadrul propriei rețele sociale pentru smart TV-urile Samsung.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Facebook își continuă planurile ambițioase pe zona de conținut video și lansează prima aplicație pentru televizoarele smart Samsung. Aplicația permite utilizatorului să vizioneze pe televizor conținutul video postat de prieteni și paginile preferate.

Compatibilă cu smart TV-urile Samsung din 2015 până în prezent, noua aplicație Facebook poate fi instalată din magazinul de aplicații dedicat special de producător aplicațiilor pentru televizoarele sale, Samsung Smart Hub.

VIDEO Sony a lansat un proiector care transformă orice suprafață într-un touchscreen CITEȘTE ȘI VIDEO Sony a lansat un proiector care transformă orice suprafață într-un touchscreen

Utilizatorii vor putea viziona conținutul video din feed-ul personal, vor putea folosi funcția de căutare și vor avea acces inclusiv la transmisiunile live.

Aplicația pentru televizoarele smart Samsung este doar prima dintr-o serie care vizează mai multe servicii din zona de TV, precum Amazon Fire TV și Apple TV.

Facebook este așteptat să înceapă afișarea de reclame în conținutul video rulat în propria rețea socială. Reclame de 20 de secunde vor fi introduse atât în înregistrările video, cât și în transmisiunile directe.

Update: Facebook a lansat o versiune a aplicației sale video și pentru Apple TV. Aplicația constituie un hub pentru întreg conținutul video din feed-ul utilizatorului. Aceasta urmează să includă și transmisiunile live. Aplicația Facebook Video este disponibilă în magazinul de aplicații pentru Apple TV.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
samsung