Facebook lansează o nouă facilitate

Facebook lansează o nouă facilitate
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 nov 2020

Alături de obișnuitele donații în bani, cei care doresc să ajute sau au nevoie de ajutor vor putea folosi o nouă facilitate Facebook, pentru mâncare, haine și alte bunuri de strictă necesitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Facebook anunță Drives, o nouă opțiune la care miliardele de utilizatori ai rețelei pot apela pentru a strânge alimente, haine sau alte bunuri esențiale pentru a le dona sau pentru ei înșiși, în caz de nevoie.

Drives se găsește în secțiunea Community Help, care cel mai ușor poate fi localizată în aplicație prin folosirea funcției de căutare. Community Help a fost lansată în 2017 pentru a centraliza resurse necesare în caz de calamități sau atacuri teroriste, dar a evoluat de-a lungul timpului și a cuprins noi și noi instrumente.

Conturile de Facebook și Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administrației Joe Biden în mai puțin de două luni CITEȘTE ȘI Conturile de Facebook și Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administrației Joe Biden în mai puțin de două luni

În Drives, utilizatorii pot cere sau organiza acțiuni de ajutorare și pot stabili un anumit obiectiv, la fel ca la donațiile în bani, care să fie îndeplinit. O astfel de acțiune va apărea în Newsfeed, după ce a fost creată, iar cei care o văd pot participa cu ceea ce doresc să doneze.

Facebook spune că toate postările din Community Help, inclusiv noul format Drives, va fi moderat înainte de publicare, pentru a se asigura că se respectă regulile și nu se crează cauze false ori abuzuri.

Compania americană spune că Drives a fost gândit pentru ajutorarea celor aflați în dificultate din cauza pandemiei și a efectelor economice negative ale acesteia. Cu toate astea, va dura în jur de o lună până ca utilizatorii din Statele Unite să o poată folosi și nu se știe când va fi disponibilă și în alte țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
donații
necesități
haine
mancare