Facebook va eticheta organizațiile media controlate de state precum Rusia și China

Facebook va eticheta organizațiile media controlate de state precum Rusia și China
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 iun 2020

Facebook va începe să eticheteze organizațiile media controlate de state precum Rusia și China, iar mai târziu în această vară va bloca orice fel de reclame ale acestora care au ca țintă utilizatori din Statele Unite, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Pe lista organizațiilor de presă care vor fi etichetate de Facebook se află Sputnik, Press TV din Iran, agenția de presă Xinhua News din China și altele, scrie News.ro.

Primul iPad cu 5G ar putea fi lansat anul viitor CITEȘTE ȘI Primul iPad cu 5G ar putea fi lansat anul viitor

Rețelele de presă americane nu vor fi etichetate pentru că Facebook a constatat că și organizațiile gestionate de stat au independență editorială, a declarat într-un interviu Nathaniel Gleicher, director pentru politică de securitate cibernetică la Facebook.

Facebook, care a recunoscut că nu a reușit să împiedice utilizarea de către Rusia a platformelor sale pentru a se implica în alegerile prezidențiale americane din 2016, a anunțat anul trecut planuri extinse de a crea o etichetă pentru presa de stat.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
organizatii media