FOTO Huawei a lansat ceasul inteligent Watch GT 2

FOTO Huawei a lansat ceasul inteligent Watch GT 2
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 sep 2019

Grupul chinez Huawei a lansat ceasul inteligent Watch GT 2, primul smartwatch al brandului care încorporează un display de tip all-in-one cu ecran din sticlă 3D.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Noua generație de ceasuri inteligente Huawei vine cu noi moduri sport, multiple programe, dar si noi funcționalități precum apel prin intermediul Bluetooth, redare muzică, îmbunătățirea capacității de monitorizare și gestionare a sănătății și activității fizice, scrie News.ro.

Gama Watch GT 2 este formată din patru modele diferite, incluzând și două modele unisex de 42mm. Huawei Watch GT 2 este echipat cu chipset-ul Huawei Kirin A1, care optimizează durata de viață a bateriei.

Microsoft va răscumpăra acțiuni de 40 de miliarde de dolari CITEȘTE ȘI Microsoft va răscumpăra acțiuni de 40 de miliarde de dolari

Kirin A1 integrează o unitate de procesare Bluetooth, o unitate de procesare audio, un procesor de consum ultra-redus al bateriei pentru aplicații și o unitate separată de management al energiei. Procesorul responsabil pentru aplicațiile ceasului folosește procesorul Cortex-M7 pentru un consum de energie ultra-redus, de numai 10uA/MHz, mult sub standardul industriei situat la 30uA/MHZ.

În utilizarea de zi cu zi a smartwatch-ului, Huawei Watch GT 2 46mm poate funcționa continuu până la două săptămâni, având pornit atât monitorul inteligent de ritm cardiac, notificările, apeluri Bluetooth de până la 30 de minute săptămânal, până la 30 de minute de redare muzică și până la 90 de minute de exerciții fizice, dar și modul de monitorizare a somnului pe timpul nopții.

În modul clasic de folosire, Huawei Watch GT 2 42mm poate funcționa continuu timp de o săptămână. Ambele serii de ceasuri inteligente au un consum de energie optimizat în modul GPS de monitorizare al activității fizice. Seria 46mm are o durată de viață a bateriei de 30 de ore în acest mod, pe când seria 42mm atinge 15 ore.

FOTO Huawei a lansat ceasul inteligent Watch GT 2

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
gt 2