FOTO OnePlus a prezentat smartwatch-ul Nord Watch

FOTO OnePlus a prezentat smartwatch-ul Nord Watch
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 oct 2022

La mai bine de un an și jumătate de când a intrat pe piața ceasurilor inteligente, OnePlus lansează un nou model, care nu impresionează din punctul de vedere al facilităților tehnice, însă va avea un preț accesibil.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Nord Watch folosește sintagma smartwatch, însă, aceasta nu este justificată conform definiției, lipsind opțiuni caracteristice dispozitivelor cu adevărat „smart”, precum instalarea aplicațiilor și configurările avansate.

În schimb, la fel ca multe alte dispozitive de pe piață, Nord Watch este mai aproape de o brățară de fitness cu design de ceas - unul cu un ecran AMOLED de 1,78 inch, o rezoluție de 368x448 pixeli și 60Hz rată de împrospătare a imaginii.

Qualcomm: Camerele foto ale smartphone-urilor vor fi mai performante decât DSLR-urile în câțiva ani CITEȘTE ȘI Qualcomm: Camerele foto ale smartphone-urilor vor fi mai performante decât DSLR-urile în câțiva ani

Un alt minus este lipsa suportului GPS. Astfel, localizarea va fi posibilă doar în urma conectării prin Bluetooth 5.2 la un smartphone.

Nord Watch are funcții de urmărire pentru 105 tipuri de exerciții sportive, a somnului și pentru măsurarea nivelului de oxigenare a sângelui.

Dispozitivul cu certificare IP68 pentru apă și praf folosește o baterie de 230mAh. Producătorul spune că autonomia acestuia poate atinge 30 de zile în mod economic, dar nu va depăși 10 zile când este folosit în mod intens.

OnePlus Nord Watch este disponibil pe piața din India, unde costă 7.000 INR, adică în jurul a 430 de lei. Nu se știe în acest moment când va avea loc lansarea globală.

FOTO OnePlus a prezentat smartwatch-ul Nord Watch

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus
smartwatch
nord watch