FOTO Samsung copiază lock screen-ul Apple

FOTO Samsung copiază lock screen-ul Apple
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 oct 2022

Opțiuni similare, ca aspect și funcționalitate, celor introduse de Apple pentru lock screen în iOS 16, vor fi disponibile și pe smartphone-urile Samsung cu ocazia următorului upgrade major.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Samsung a lansat a treia versiune beta a interfeței One UI 5 dedicată propriilor smartphone-uri, iar printre schimbări au fost descoperite unele ce sunt copiate direct de la iOS 16.

Utilizatorii smartphone-urilor Samsung vor putea schimba culorile și fonturile folosite pe lock screen, precum și locul în care apare ceasul.

Google închide serviciul de streaming pentru jocuri Stadia, din cauza interesului scăzut la utilizatorilor CITEȘTE ȘI Google închide serviciul de streaming pentru jocuri Stadia, din cauza interesului scăzut la utilizatorilor

De exemplu, în loc să pună utilizatorii să „sape” în opțiuni, ca până acum, ceasul de pe lock screen poate fi acum modificat după o apăsare mai lungă pe ecran - la fel cum se face, mai nou, pe iPhone.

Compania coreeană oferă funcții de personalizare pentru lock screen de mai mulți ani, însă, acum a ales să se inspire de la cele tocmai lansate de Apple în iOS 16.

De mulți ani, Samsung este indicat că ar juca un dublu rol în relația cu Apple, dincolo de componentele pe care le vinde companiei americane. Pe de o parte, Samsung ironizează frecvent Apple pentru deciziile pe care le ea. Apoi, pe de altă parte, ar ajunge să le copieze.

FOTO Samsung copiază lock screen-ul Apple

Noile opțiuni pentru smartphone-urile Samsung ar trebui să fie disponibile în lunile următoare, când va fi lansată versiunea finală a interfeței One UI 5.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
apple